ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ AQUA DI GIO
ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ AQUA DI GIO

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ AQUA DI GIO

9,00 €
με ΦΠΑ
GIORGIO ARMANI
aromandriko-25

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ AQUA DI GIO

Ένα ακόμη κλασικό αρωμα χυμα που σε πολλές μπορεί να θυμίζει την εφηβική ηλικία (κυρίως αν είστε 30+) και όμορφα αγόρια με καθαρά t-shirts και πονηρό βλέμμα. Το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ AQUA DI GIO μυρίζει διακοπές. Όποια γυναίκα γύρω στα 30 και να ρωτήσεις σήμερα, θα έχει να σου πει μια ιστορία από κάποιο αγόρι που γούσταρε στο λύκειο και μύριζε ακριβώς έτσι. Πολύ μετά την εφηβεία, το αγόρι το ξεπέρασε.Το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ AQUA DI GIO όμως το γουστάρει ακόμη.Κυκλοφόρησε το έτος 1996.

ΠΣ
ΕΝ
AS
ΑΡ
Ποσότητα

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ AQUA DI GIO

Ένα ακόμη κλασικό αρωμα χυμα που σε πολλές μπορεί να θυμίζει την εφηβική ηλικία (κυρίως αν είστε 30+) και όμορφα αγόρια με καθαρά t-shirts και πονηρό βλέμμα. Το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ AQUA DI GIO μυρίζει διακοπές. Όποια γυναίκα γύρω στα 30 και να ρωτήσεις σήμερα, θα έχει να σου πει μια ιστορία από κάποιο αγόρι  . που γούσταρε στο λύκειο και μύριζε ακριβώς έτσι. Πολύ μετά την εφηβεία, το αγόρι το ξεπέρασε.Το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ AQUA DI GIO όμως το γουστάρει ακόμη.Κυκλοφόρησε το έτος 1996.

Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι , λάιμ, Μανταριν ορανζ, γιασεμί, Περγαμόντο, λεμόνι και νερόλι .Οι μεσαίες νότες είναι Κυκλάμινο, μοσχοκάρυδο, ρεζεντά, κόλιανδρος, Βιολέτα, φρέζια, θαλασσινές νότες, ροδάκινο , υάκυνθος, τριαντάφυλλο, γιασεμί, δεντρολίβανο και Καλόνη . Οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, πατσουλί, βρύα δριός, Κέδρος και λευκός μόσχος.

Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

Τα aromata online ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε aromata online typou AQUA DI GIO σε αυτές τις περιοχές. καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει τα aromata online xyma AQUA DI GIO ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα.Γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό aromata online typou AQUA DI GIO περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία απο τα aromata online xyma AQUA DI GIO . Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά aromata online xyma ARMANI . Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’  . δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και aromata online typou ARMANI της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα ανδρικα αρωματα μας και γυναικεια αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων , χυμα μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα μας.

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ AQUA DI GIO - aromata online typou ARMANI

GIORGIO ARMANI
aromandriko-25

Χαρακτηριστικά

Οίκος
GIORGIO ARMANI
Με ανδρικό άρωμα τύπου
AQUA DI GIO - GIORGIO ARMANI
close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό