Αρωματα χυμα

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ BLACK AFGANO (UNISEX)

  9,00 €
  με ΦΠΑ
  NASOMATTO
  aromandriko-03

  Αρωματα χυμα BLACK AFGANO

  Είναι ένα τέλειο ανατολίτικο αρωμα χυμα για όλες τις ανεξάρτητες γυναίκες και τους άνδρες που ζουν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες.Σας προσκαλεί σε ένα αρωματικό ταξίδι, ιδανικό γι αυτούς που τολμούν.

  ΠΣ
  ΕΝ
  AS
  ΑΡ
  Ποσότητα

  Αρωματα χυμα BLACK AFGANO

  Είναι ένα τέλειο ανατολίτικο αρωμα χυμα για όλες τις ανεξάρτητες γυναίκες και τους άνδρες που ζουν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες.Σας προσκαλεί σε ένα αρωματικό ταξίδι, ιδανικό γι αυτούς που τολμούν.
  Οι νότες κορυφής είναι κάνναβης και νότες πρασίνου ,οι μεσαίες νότες είναι ρετσίνι , νότες ξύλου ,καφές και ταμπάκο, οι νότες της βάσης είναι θυμίαμα και ξυλαλόη (Ουντ)
  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

  Τα Αρωματα χυμα BLACK AFGANO ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές, καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα, γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό Αρωματα χυμα BLACK AFGANO περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά Αρωματα χυμα NASOMATTO . Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και Αρωματα χυμα NASOMATTO της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα ανδρικα αρωματα μας και γυναικεια αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων , χυμα μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα μας.

  Αρωματα χυμα BLACK AFGANO - Αρωματα χυμα NASOMATTO

  NASOMATTO
  aromandriko-03

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  NASOMATTO
  Με ανδρικό άρωμα τύπου
  BLACK AFGANO (UNISEX) - NASOMATTO
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό