Χυμα αρωματα
Χυμα αρωματα

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ BOSS ORANGE

9,00 €
με ΦΠΑ
HUGO BOSS
aromandriko-04

Χυμα αρωματα BOSS ORANGE

Το άρωμα τυπου Boss Orange Man διαθέτει ένα αναζωογονητικό μείγμα από τραγανό μήλο, ευωδιαστό λιβάνι, απαλή βανίλια και ξύλο bubinga, ενσαρκώνοντας τέλεια το ελεύθερο πνεύμα και την αισιοδοξία του άνδρα . Αυθόρμητος, παθιασμένος και ενεργητικός αλλά την ίδια στιγμή άνετος και χαλαρός είναι πραγματικά μια απελευθερωμένη ψυχή και το τυπου BOSS Orange Man είναι προορισμένο να γίνει το απόλυτο «feel-good» άρωμά του. Κυκλοφόρησε το έτος 2011.

ΠΣ
ΕΝ
AS
ΑΡ
Ποσότητα

Χυμα αρωματα BOSS ORANGE

Το αρωμα τυπου Boss Orange Man διαθέτει ένα αναζωογονητικό μείγμα από τραγανό μήλο, ευωδιαστό λιβάνι, απαλή βανίλια και ξύλο bubinga.ενσαρκώνει τέλεια το ελεύθερο πνεύμα και την αισιοδοξία του άνδρα . Αυθόρμητος, παθιασμένος και ενεργητικός αλλά την ίδια στιγμή άνετος και χαλαρός είναι πραγματικά μια απελευθερωμένη ψυχή.Το τυπου BOSS Orange Man είναι προορισμένο να γίνει το απόλυτο «feel-good» άρωμά του. Κυκλοφόρησε το έτος 2011.
Οι νότες κορυφής είναι κόλιανδρος και κόκκινο μηλο.Οι μεσαιες νότες είναι θυμίαμα αι πιπέρι σιτσουαν.Οι νότες της βάσης είναι βανίλια και νότες ξύλων.
Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

Τα Χυμα αρωματα BOSS ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές. καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με Χυμα αρωματα BOSS . γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό Χυμα αρωματα BOSS περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά Χυμα αρωματα HUGO BOSS . Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και Χυμα αρωματα HUGO BOSS της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα ανδρικα αρωματα μας και γυναικεια αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων , χυμα μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα μας.

Χυμα αρωματα BOSS ORANGE - Χυμα αρωματα HUGO BOSS

HUGO BOSS
aromandriko-04

Χαρακτηριστικά

Οίκος
HUGO BOSS
Με ανδρικό άρωμα τύπου
BOSS ORANGE - HUGO BOSS
close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό