ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ COOL WATER

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ COOL WATER ( MEN )

  9,00 €
  με ΦΠΑ
  DAVIDOFF
  aromandriko-34

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ COOL WATER

  Είναι ουσιαστικά μια μικρή επανάσταση, καθώς ήταν από τα πρώτα χυμα ανδρικα αρωματα που απομακρύνθηκε από τα βαριά αρωματικά μπουκέτα και γέμισε τους αντρικούς λαιμούς με δροσερές, φρέσκες νότες λεβάντας και γιασεμί.Αλλά τι νόημα έχει να το περιγράφουμε;Αφού είναι βέβαιο πως το φόραγες και εσύ κάποια στιγμή στη ζωή σου – και τότε μύριζες πιο cool από ποτέ. Κυκλοφόρησε το έτος 1988.

  ΠΣ
  ΕΝ
  AS
  ΑΡ
  Ποσότητα

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ COOL WATER

  Είναι ουσιαστικά μια μικρή επανάσταση, καθώς ήταν από τα πρώτα χυμα ανδρικα αρωματα που απομακρύνθηκε από τα βαριά αρωματικά μπουκέτα και γέμισε τους αντρικούς λαιμούς με δροσερές, φρέσκες νότες λεβάντας και γιασεμί.Αλλά τι νόημα έχει να το περιγράφουμε;Αφού είναι βέβαιο πως το φόραγες και εσύ κάποια στιγμή στη ζωή σου – και τότε μύριζες πιο cool από ποτέ. Κυκλοφόρησε το έτος 1988.
  Οι νότες κορυφής είναι θαλασσινό νερό, μέντα, νότες πρασίνου, Λεβάντα, κόλιανδρος, δεντρολίβανο και Καλόνη . οι μεσαίες νότες είναι σανδαλόξυλο, γιασεμί, νερόλι και Γεράνι . οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, βρύα δριός, Κέδρος, ταμπάκο και Κεχριμπάρι.

  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

  Τα χυμα ανδρικα αρωματα COOL WATER ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε χυμα ανδρικα αρωματα COOL WATER σε αυτές τις περιοχές, καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα, γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στα χυμα ανδρικα αρωματα COOL WATER τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην τρίβετε τα χυμα ανδρικα αρωματα DAVIDOFF . Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά χυμα ανδρικα αρωματα DAVIDOFF . Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και χυμα ανδρικα αρωματα DAVIDOFF της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα ανδρικα αρωματα μας και γυναικεια αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων , χυμα μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα μας.

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ COOL WATER - Χυμα ανδρικα αρωματα DAVIDOFF

  DAVIDOFF
  aromandriko-34

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  DAVIDOFF
  Με ανδρικό άρωμα τύπου
  COOL WATER ( MEN ) - DAVIDOFF
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό