ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ DOLCE GABBANA POUR HOMME
ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ DOLCE GABBANA POUR HOMME

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ DOLCE & GABBANA POUR HOMME

9,00 €
με ΦΠΑ
DOLCE & GABBANA
aromandriko-36

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ DOLCE GABBANA POUR HOMME

Αυτό το αρρενωπό αρωμα τυπου είναι τόσο μοναδικό.  Ενα μείγμα πραγματικής ειρωνείας και χαλαρότητας, με την οποία κάθε άνδρας μπορεί να ταυτιστεί. Αναζωογονητικό, δυναμικό και ισχυρό. Τ ο ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ DOLCE GABBANA POUR HOMME είναι ένα αυθάδικο αρωμα χυμα που προσφέρει μια ισχυρή προσωπικότητα σε αυτόν που το φοράει.Όχι για να προσελκύσει την προσοχή, αλλά για να είναι ο εαυτός του. Κυκλοφόρησε το έτος 1994.

ΠΣ
ΕΝ
AS
ΑΡ
Ποσότητα

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ DOLCE GABBANA POUR HOMME

Αυτό το αρρενωπό αρωμα τυπου είναι τόσο μοναδικό . Ενα μείγμα πραγματικής ειρωνείας και χαλαρότητας, με την οποία κάθε άνδρας μπορεί να ταυτιστεί. Αναζωογονητικό, δυναμικό και ισχυρό, το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ DOLCE GABBANA POUR HOMME είναι ένα αυθάδικο αρωμα χυμα .Προσφέρει μια ισχυρή προσωπικότητα σε αυτόν που το φοράει.Όχι για να προσελκύσει την προσοχή, αλλά για να είναι ο εαυτός του. Κυκλοφόρησε το έτος 1994.
Οι νότες κορυφής είναι Λεβάντα, εστραγκόν, φασκόμηλο, Περγαμόντο, λεμόνι, Μανταριν ορανζ, πορτοκάλι και νερόλι .Οι μεσαίες νότες είναι κόλιανδρος, κανέλα, βιολέτα, πιπέρι, γιασεμί, τριαντάφυλλο και Γεράνι .Και οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, Κεχριμπάρι, Μόσχος, Κέδρος, κουμαρίνη, ίριδα και ταμπάκο.

Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

Τα αρωματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ DOLCE GABBANA POUR HOMME σε αυτές τις περιοχές . Καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ DOLCE GABBANA POUR HOMME ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ DOLCE GABBANA POUR HOMME .  γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά φθηνα ανδρικα αρωματα τυπου DOLCE GABBANA . Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’  . δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και φθηνα ανδρικα αρωματα τυπου DOLCE GABBANA της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα ανδρικα αρωματα μας και γυναικεια αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων , χυμα μη τυποποιημένα . και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα μας.

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ DOLCE GABBANA POUR HOMME - φθηνα ανδρικα αρωματα τυπου DOLCE GABBANA

DOLCE & GABBANA
aromandriko-36

Χαρακτηριστικά

Οίκος
DOLCE & GABBANA
Με ανδρικό άρωμα τύπου
DOLCE & GABBANA POUR HOMME - DOLCE & GABBANA
close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό