τυπου αρωματα
τυπου αρωματα

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ Escentric 02 (UNISEX)

9,00 €
με ΦΠΑ
ESCENTRIC MOLECULE
aromandriko-08

ESCENTRIC ΤΥΠΟΥ αρωματα 02

Η νέα hot τάση στα αρωματα τυπου ! Τα ESCENTRIC ΤΥΠΟΥ αρωματα  είναι τα brand new unisex χυμα αρωματα ,που έχουν ήδη αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς. Προκειται για ένα πραγματικά πρωτοποριακό είδος . Εχει την ικανότητα να «δένεται» με τις φυσικές φερομόνες του κάθε ανθρωπίνου σώματος για να δημιουργήσει μια ξεχωριστή μυρωδιά, μοναδική για τον κάθέναν. Δεν είναι απλώς χυμα αρωμα. Είναι αύρα. Το τεχνητό αρωματικό μόριο Iso E Super είναι το βασικό συστατικό των χυμα αρωματων αυτών . Και αν και στην αγνή του μορφή δεν έχει κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά, πάνω στο ανθρώπινο δέρμα μεταμορφώνεται μοναδικά.

ΠΣ
ΕΝ
AS
ΑΡ
Ποσότητα

ESCENTRIC ΤΥΠΟΥ αρωματα 

Η νέα hot τάση στα αρωματα τυπου ! Τα ESCENTRIC ΤΥΠΟΥ αρωματα  είναι τα brand new unisex χυμα αρωματα ,που έχουν ήδη αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς. Προκειται για ένα πραγματικά πρωτοποριακό είδος .  έχει την ικανότητα να «δένεται» με τις φυσικές φερομόνες του κάθε ανθρωπίνου σώματος για να δημιουργήσει μια ξεχωριστή μυρωδιά, μοναδική για τον κάθέναν. Δεν είναι απλώς χυμα αρωμα. Είναι αύρα. Το τεχνητό αρωματικό μόριο Iso E Super είναι το βασικό συστατικό των χυμα αρωματων αυτών . και αν και στην αγνή του μορφή δεν έχει κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά, πάνω στο ανθρώπινο δέρμα μεταμορφώνεται μοναδικά.

Περιέχει γιασεμί,ίριδα,Iso E Super και αμπροξαν.

Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

Τα ESCENTRIC ΤΥΠΟΥ αρωματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές. καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα. γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα.

Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε ESCENTRIC ΤΥΠΟΥ αρωματα στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα.Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά Escentric Molecule τυπου αρωματα . Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και Escentric Molecule τυπου αρωματα της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα ανδρικα αρωματα μας και γυναικεια αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων , χυμα μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα μας.

ESCENTRIC ΤΥΠΟΥ αρωματα  - Escentric Molecule τυπου αρωματα

ESCENTRIC MOLECULE
aromandriko-08

Χαρακτηριστικά

Οίκος
ESCENTRIC MOLECULE
Με ανδρικό άρωμα τύπου
Escentric 02 (UNISEX) - ESCENTRIC MOLECULE
close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό