ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ HUGO ENERGISE

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ HUGO ENERGISE

  9,00 €
  με ΦΠΑ
  HUGO BOSS
  aromandriko-41

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ HUGO ENERGISE

   Αυτό το φρέσκο και δυναμικό άρωμα τυπου είναι απόλυτα αρσενικό με πικάντικη προσωπικότητα που  καθορίζει με  έμφαση στην αστική ενέργεια αυτού του αρώματος.Το κορυφαίο άρωμα χυμα της νέας γενιάς ανδρών.

  ΠΣ
  ΕΝ
  AS
  ΑΡ
  Ποσότητα

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ HUGO ENERGISE

   Αυτό το φρέσκο και δυναμικό άρωμα τυπου είναι απόλυτα αρσενικό με πικάντικη προσωπικότητα που καθορίζει με  έμφαση στην αστική ενέργεια αυτού του αρώματος.Το κορυφαίο άρωμα χυμα της νέας γενιάς ανδρών.
  Οι νότες κορυφής είναι μέντα, ροζ πιπέρι, λεμόνι, φύλλο ανανά, Κάρδαμο, κουμ κουάτ και Μανταριν ορανζ.Οι μεσαίες νότες είναι φρέζια, μοσχοκάρυδο, κόλιανδρος, άρκευθος, φασκόμηλο και γιασεμί .Οι νότες της βάσης είναι ξύλο τικ, δέρμα και Βανίλια.

  Τι σημαίνουν οι νοτες του αρωματος
  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.
  Τα αρωματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές, καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το aroma typou HUGO ENERGISE ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με aroma typou HUGO ENERGISE , γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα.

  Δώστε στο aroma typou HUGO ENERGISE τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το aroma typou HUGO να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρώματα. Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και aroma typou HUGO της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα ανδρικα αρωματα μας και γυναικεια αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων , χυμα μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα στο aromatopoleio μας.

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ HUGO ENERGISE - aroma typou HUGO

  HUGO BOSS
  aromandriko-41

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  HUGO BOSS
  Με ανδρικό άρωμα τύπου
  HUGO ENERGISE - HUGO BOSS
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό