ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ LACOSTE Pour Homme

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ LACOSTE Pour Homme

  8,00 €
  με ΦΠΑ
  LACOSTE
  aromandriko-49

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ LACOSTE Pour Homme

  Με μια πικάντικη αύρα αλλά και έντονη οσμή εσπεριδοειδών(περγαμόντο).Σαν ένα δροσερό καλοκαιρινό πρωινό, Κομψό και εκλεπτυσμένο άρωμα τυπου.κυκλοφόρησε το έτος 2002.

  ΠΣ
  ΕΝ
  AS
  ΑΡ
  Ποσότητα

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ LACOSTE Pour Homme

  Με μια πικάντικη αύρα αλλά και έντονη οσμή εσπεριδοειδών(περγαμόντο).Σαν ένα δροσερό καλοκαιρινό πρωινό, Κομψό και εκλεπτυσμένο άρωμα τυπου .κυκλοφόρησε το έτος 2002.
  Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, δαμάσκηνο, Μήλο και Περγαμόντο, οι μεσαίες νότες είναι Κανέλα, ροζ πιπέρι, άρκευθος και Κάρδαμο, οι νότες της βάσης είναι λάβδανο, σανταλόξυλο, Μόσχος, Βανίλια, ρούμι και Κέδρος.

  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

  Τα αρωματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές. Καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ LACOSTE Pour Homme.Γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο αρωμα τυπου Lacoste τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρώματα. Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και άρωμα της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα αρωματα μας είναι μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας. αρωμα τυπου Lacoste ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ LACOSTE Pour Homme

  LACOSTE
  aromandriko-49

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  LACOSTE
  Με ανδρικό άρωμα τύπου
  LACOSTE Pour Homme - LACOSTE
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό