ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ LE MALE
ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ LE MALE

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ LE MALE

9,00 €
με ΦΠΑ
JEAN PAUL GAULTIER
aromandriko-53

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ LE MALE

Καθαρό, φρέσκο με μερικές πιο βαριές νότες που αναδεικνύονται ανάλογα με το δέρμα του κάθε άντρα.Η βασική ιδέα πισω απο αρωμα τυπου το ‘Le Male ήταν τα κουρεία του ’50 που καθώς έμπαινες, Ένιωθες αμέσως τη μύτη σου να ‘ενοχλείται’ από τη χαρακτηριστική μυρωδιά της λεβάντας, η οποία είναι και η βάση του εν λόγω αρώματος. Είναι ένα αρωμα που προσφέρει ένα αντισυμβατικό όραμα της αρρενωπότητας.  Κυκλοφόρησε το έτος 1995.

ΠΣ
ΕΝ
AS
ΑΡ
Ποσότητα

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ LE MALE

Καθαρό, φρέσκο με μερικές πιο βαριές νότες που αναδεικνύονται ανάλογα με το δέρμα του κάθε άντρα.Η βασική ιδέα πισω απο αρωμα τυπου το ‘Le Male ήταν τα κουρεία του ’50 που καθώς έμπαινες, Ένιωθες αμέσως τη μύτη σου να ‘ενοχλείται’ από τη χαρακτηριστική μυρωδιά της λεβάντας, η οποία είναι και η βάση του εν λόγω αρώματος. Είναι ένα χυμα αρωμα που προσφέρει ένα αντισυμβατικό όραμα της αρρενωπότητας.  Κυκλοφόρησε το έτος 1995.

Οι νότες κορυφής είναι Αρτεμισία, Λεβάντα, μέντα, Περγαμόντο και Κάρδαμο ,οι μεσαίες νότες είναι κύμινο, άνθη πορτοκαλιάς και Κανέλα,οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, σπόρος Τόνκα, Κεχριμπάρι, Βανίλια και Κέδρος.
Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

Τα αρωματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές, καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα, γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τυπου LE MALE τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το αρωμα τυπου GAULTIER να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρώματα. Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και άρωμα της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων , χυμα μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα μας. ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ LE MALE , χυμα αρωμα LE MALE ,χυμα αρωμα GAULTIER

JEAN PAUL GAULTIER
aromandriko-53

Χαρακτηριστικά

Οίκος
JEAN PAUL GAULTIER
Με ανδρικό άρωμα τύπου
LE MALE - JEAN PAUL GAULTIER
close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό