απομιμηση αρωματων

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ LUNA ROSSA EXTREME

  8,00 €
  με ΦΠΑ
  PRADA
  aromandriko-09

  Απομιμηση αρωματων LUNA ROSSA EXTREME 

  Το αρωμα τυπου Luna Rossa Extreme είναι ξυλώδες,πικάντικο & έντονο. Απευθύνεται στον άνδρα που τον ελκύει η πρόκληση, του αρέσει η καινοτομία, η ανδρεναλίνη & η ένταση.

  ΠΣ
  ΕΝ
  AS
  ΑΡ
  Ποσότητα

  Απομιμηση αρωματων PRADA

  Το άρωμα τυπου  Luna Rossa Extreme είναι ξυλώδες,πικάντικο & έντονο. Απευθύνεται στον άνδρα που τον ελκύει η πρόκληση, του αρέσει η καινοτομία, η ανδρεναλίνη & η ένταση.
  Το άρωμα περιέχει περγαμόντο,μαύρο πιπέρι,λάβδανο,ιουνίπερο,λεβάντα,κεχριμπάρι και βανίλια.

  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

  Τα Απομιμηση αρωματων LUNA ROSSA EXTREME ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε Απομιμηση αρωματων LUNA ROSSA EXTREME αυτές τις περιοχές, καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα, γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά απομιμηση αρωματων PRADA . Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και απομιμηση αρωματων PRADA της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα ανδρικα αρωματα μας και γυναικεια αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων , χυμα μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα μας.

  Απομιμηση αρωματων PRADA

  PRADA
  aromandriko-09

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  PRADA
  Με ανδρικό άρωμα τύπου
  LUNA ROSSA EXTREME - PRADA
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό