Αρωμα τυπου ONE

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ ONE

  9,00 €
  με ΦΠΑ
  CALVIN KLEIN
  aromandriko-60

  Αρωμα τυπου ONE

  Το  τυπου CK One απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και με τους άλλους. Φυσικό και χαλαρό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς περιορισμούς. Είναι το μόνο και το μοναδικό άρωμα που εκείνη μοιράζεται μαζί του και εκείνος μοιράζεται μαζί της.Φυσικά αγνό, απλό και σύγχρονο με έναν αέρινο αισθησιασμό. Μια κεντρική συμφωνία πράσινου τσαγιού χαρακτηρίζει το άρωμα από τη νότα κορυφής μέχρι την τελική νότα, συμβάλλοντας έτσι στην υπογραφή του τυπου CK One.Κυκλοφόρησε το έτος 1994.

  ΠΣ
  ΕΝ
  AS
  ΑΡ
  Ποσότητα

  Αρωμα τυπου ONE

  Το αρωμα τυπου CK One απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και με τους άλλους. Φυσικό και χαλαρό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς περιορισμούς. Είναι το μόνο και το μοναδικό άρωμα που εκείνη μοιράζεται μαζί του και εκείνος μοιράζεται μαζί της.Φυσικά αγνό, απλό και σύγχρονο με έναν αέρινο αισθησιασμό. Μια κεντρική συμφωνία πράσινου τσαγιού χαρακτηρίζει το άρωμα από τη νότα κορυφής μέχρι την τελική νότα. Συμβάλλοντας έτσι στην υπογραφή του τυπου CK One.Κυκλοφόρησε το έτος 1994.
  Οι νότες κορυφής είναι ανανάς, νότες πρασίνου, Μανταριν ορανζ, παπάγια, Περγαμόντο, Κάρδαμο και λεμόνι ,οι μεσαίες νότες είναι μοσχοκάρυδο, Βιολέτα, ρίζωμα ίρις, γιασεμί, κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο,οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Κεχριμπάρι, Μόσχος, Κέδρος και βρύα δριός.
   

  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος - Αρωμα τυπου ON

  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας. Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά . Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

  Τα αρωματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές,.Το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα. Αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρώματα. Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και άρωμα της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.
  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα αρωματα μας είναι μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας. Αρωμα τυπου ONE

  CALVIN KLEIN
  aromandriko-60

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  CALVIN KLEIN
  Με ανδρικό άρωμα τύπου
  ONE - CALVIN KLEIN
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό