Αρωμα τυπου POLO SPORT , αρωμα χυμα

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ POLO SPORT

  9,00 €
  με ΦΠΑ
  RALPH LAUREN
  aromandriko-63

  Αρωμα τυπου POLO SPORT

  Ένα φρέσκο, ζωντανό αρωμα τυπου που συνδυάζει τη δύναμη του νερού και τη χαρά της νίκης. Ένα αρωμα χυμσ που κρατά τον σύγχρονο δραστήριο άντρα δροσερό και ανανεωμένο. Κυκλοφόρησε το έτος 1994.

  ΠΣ
  ΕΝ
  AS
  ΑΡ
  Ποσότητα

  Αρωμα τυπου POLO SPORT - Αρωμα χυμα 

  Ένα φρέσκο, ζωντανό αρωμα τυπου που συνδυάζει τη δύναμη του νερού και τη χαρά της νίκης. Ένα αρωμα χυμα που κρατά τον σύγχρονο δραστήριο άντρα δροσερό και ανανεωμένο. Κυκλοφόρησε το έτος 1994.
  Οι νότες κορυφής είναι Αλδεϋδες, Αρτεμισία, Λεβάντα, Μανταριν ορανζ, μέντα, νερόλι, περγαμόντο και λεμόνι ,οι μεσαίες νότες είναι κυκλάμινο, τζίντζερ, φύκια, γιασεμί, τριαντάφυλλο, Ροδόξυλο Βραζιλίας και Γεράνι ,οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, Κεχριμπάρι, Μόσχος, ξύλο γκουαϊακ και Κέδρος.

  αρωμα τυπου POLO SPORT

  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος

  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.
  Τα αρωματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές, καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα, γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα χυμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρώματα. Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και άρωμα της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.
  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα αρωματα μας είναι μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας. Αρωμα τυπου POLO SPORT - αρωμα χυμα

  RALPH LAUREN
  aromandriko-63

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  RALPH LAUREN
  Με ανδρικό άρωμα τύπου
  POLO SPORT - RALPH LAUREN
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό