Χυμα αρωματα ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ SAUVAGE

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ SAUVAGE

  9,00 €
  με ΦΠΑ
  CHRISTIAN DIOR
  aromandriko-65

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ SAUVAGE .Ηλιόλουστο, σέρνει τον χορό και χρώματα χτυπήματα με μοναδική έκδοση χροιά πιπεριού και πικρού φορτου. Εκρήγνυται με από απόλυτη κυρίαρχη φρεσκάδα. Προσεκτικά χυμώδης ανεμοστρόβιλος, που σαρώνει τα πάντα στο προσεσμά του.Κυκλοφορησε το έτος 2015.

  ΠΣ
  ΕΝ
  AS
  ΑΡ
  Ποσότητα

  Χυμα αρωματα

  Ηλιόλουστο, σέρνει τον χορό και χρώματα χτυπήματα με μοναδική έκδοση χροιά πιπεριού και πικρού φορτου. Εκρήγνυται με από απόλυτη κυρίαρχη φρεσκάδα. Προσεκτικά χυμώδης ανεμοστρόβιλος, που σαρώνει τα πάντα στο προσεσμά του.Κυκλοφορησε το έτος 2015.
  Οι νότες κορυφής είναι πιπέρι και περγαμόντο Καλαβρίας, οι μεσαίες νότες είναι Γεράνι, Λεβάντα, πιπέρι σιχουάν, ελεμι, ρο πιπέρι, βέτιβερ και πατσουλί, οι νότες της βάσης είναι Κέδρος, διάδανο και Αμπροξάν.
  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

  Τα αρωματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές.Καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα.Αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρώματα.

  Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ . δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και άρωμα της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.
  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα αρωματα μας είναι μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας. χυμα αρωματα

  CHRISTIAN DIOR
  aromandriko-65

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  CHRISTIAN DIOR
  Με ανδρικό άρωμα τύπου
  SAUVAGE - CHRISTIAN DIOR
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό