Αρωμα τυπου THE ONE ,

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ THE ONE (MEN)

  9,00 €
  με ΦΠΑ
  DOLCE & GABBANA
  aromandriko-59

  Αρωμα τυπου THE ONE

  Είναι μυστηριώδες όσο οι νότες κεχριμπαριού και αγαπημένο όσο τα άνθη πορτοκαλιάς. Το αρωμα τυπου για τον άντρα που είναι κομψός, χαρισματικός και εκλεπτυσμένος,που του αρέσει να περιποιείται τον εαυτό του. Είναι ένας σύγχρονος ηδονιστής που δεν περνά ποτέ απαρατήρητος. Με πικάντικες και ζεστές, φρουτώδεις και ξυλώδεις αρμονίες που δένουν με νότες καπνού και φτιάχνουν μια αρρενωπή συγχορδία, το  τυπου The One for Men είναι ένα κλασσικό και ταυτόχρονα μοντέρνο αρωμα.Ένα άρωμα χυμα για έναν χαρισματικό άντρα, που χαρακτηρίζεται από αυτοπεποίθηση και αποζητά την απόλαυση της πολυτέλειας, που νοιώθει και είναι μοναδικός! Κυκλοφόρησε το έτος 2008.

  ΠΣ
  ΕΝ
  AS
  ΑΡ
  Ποσότητα

  Αρωμα τυπου THE ONE

  Είναι μυστηριώδες όσο οι νότες κεχριμπαριού και αγαπημένο όσο τα άνθη πορτοκαλιάς. Το αρωμα τυπου για τον άντρα που είναι κομψός, χαρισματικός και εκλεπτυσμένος,που του αρέσει να περιποιείται τον εαυτό του. Είναι ένας σύγχρονος ηδονιστής που δεν περνά ποτέ απαρατήρητος. Με πικάντικες και ζεστές, φρουτώδεις και ξυλώδεις αρμονίες που δένουν με νότες καπνού και φτιάχνουν μια αρρενωπή συγχορδία, το τυπου The One for Men είναι ένα κλασσικό και ταυτόχρονα μοντέρνο αρωμα.Ένα άρωμα χυμα για έναν χαρισματικό άντρα, που χαρακτηρίζεται από αυτοπεποίθηση και αποζητά την απόλαυση της πολυτέλειας, που νοιώθει και είναι μοναδικός! Κυκλοφόρησε το έτος 2008.
  Οι νότες κορυφής είναι κόλιανδρος, Βασιλικός και γκρειπ φρουτ ,οι μεσαίες νότες είναι τζίντζερ, άνθη πορτοκαλιάς και Κάρδαμο ,οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, Κέδρος και ταμπάκο.
  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος - Αρωμα τυπου THE ONE
  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.
  Τα αρωματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές, καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα, γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρώματα. Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και άρωμα της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.
  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα αρωματα μας είναι μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας. Αρωμα τυπου THE ONE

  DOLCE & GABBANA
  aromandriko-59

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  DOLCE & GABBANA
  Με ανδρικό άρωμα τύπου
  THE ONE (MEN) - DOLCE & GABBANA
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό