αρωμα τυπου unlimited αρωματα τυπου
αρωμα τυπου unlimited αρωματα τυπου

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ UNLIMITED

9,00 €
με ΦΠΑ
HUGO BOSS
aromandriko-68

Αρωμα τυπου unlimited

Είναι εκπληκτικά φρέσκo, σε αντίθεση με πολλά ανδρικά αρώματα που ήταν βαριά και ξυλώδη. Η μυρωδιά είναι “εμπνευσμένη από την αποφασιστικότητα του άνδρα και το δρόμο για την επιτυχία» και περιέχει ένα μείγμα από αναζωογοννητικά αρώματα. Οι νότες κορυφής δίνουν φρεσκάδα με εσανς μέντας, ενώ οι αρσενικές ξύλώδεις νότες δίνουν βάθος ως νότες βάσης. Η προσθήκη μιας πικάντικης μυρωδιάς ανανά κάνουν αυτό το άρωμα τυπου ιδανικό για ηλιόλουστες μέρες (και αν βρέχει γιατί να μην το αφήσετε να φέρει ηλιοφάνεια την ημέρα σας !Κυκλοφόρησε το έτος 2014.

ΠΣ
ΕΝ
AS
ΑΡ
Ποσότητα

αρωμα τυπου unlimited

Είναι εκπληκτικά φρέσκo, σε αντίθεση με πολλά ανδρικά αρώματα που ήταν βαριά και ξυλώδη. Η μυρωδιά είναι “εμπνευσμένη από την αποφασιστικότητα του άνδρα και το δρόμο για την επιτυχία» .Περιέχει ένα μείγμα από αναζωογοννητικά αρώματα. Οι νότες κορυφής δίνουν φρεσκάδα με εσανς μέντας, ενώ οι αρσενικές ξύλώδεις νότες δίνουν βάθος ως νότες βάσης. Η προσθήκη μιας πικάντικης μυρωδιάς ανανά κάνουν αυτό το άρωμα τυπου ιδανικό για ηλιόλουστες μέρες. Και αν βρέχει γιατί να μην το αφήσετε να φέρει ηλιοφάνεια την ημέρα σας !Κυκλοφόρησε το έτος 2014.
Οι νότες κορυφής είναι μέντα, φύλλο βιολέτας και γκρειπ φρουτ ,οι μεσαίες νότες είναι ανανάς, Κανέλα και τριαντάφυλλο ,οι νότες της βάσης είναι λάβδανο, σανταλόξυλο και λευκός μόσχος.
 

Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.
Τα αρωματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές, καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα, γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρώματα. Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και άρωμα της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα αρωματα μας είναι μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας. αρωμα τυπου unlimited αρωματα τυπου

HUGO BOSS
aromandriko-68

Χαρακτηριστικά

Οίκος
HUGO BOSS
Με ανδρικό άρωμα τύπου
UNLIMITED - HUGO BOSS
close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό