ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ WILD

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ WILD

  8,00 €
  με ΦΠΑ
  DSQUARED2
  aromandriko-70

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ WILD

  Ένα αρωμα τυπου που σας παρασύρει και αναγγέλει μια ελεύθερη και ατίθαση ψυχή.Το τυπου Wild είναι η εξέλιξη του αρωματικού ταξιδιού του Οίκου Dsquared, που εμπνέεται αλλά και έχει τις βάσεις του στα στοιχεία της φύσης. Ακολουθώντας το μονοπάτι που χάραξε αρχικά το τυπου Ηe Wood και στη συνέχεια το τυπου Potion, το τυπου Wild είναι ένα νέο κεφάλαιο για τον Οίκο Dsquared .Εξερευνά τις επιθυμίες του άνδρα και τον συνδέει με τη φύση αλλά και το αστικό περιβάλλον στο οποίο ζει. Αυτή η αινιγματική και πολυπόθυτη έννοια βρίσκεται στην καρδιά του DNA του Οίκου Dsquared. Ελευθερία για έναν άνδρα είναι να μπορεί να εκφράσει τον αισθησιασμό και τις πιο κρυφές του επιθυμίες. Το νέο αρωμα Wild ενσαρκώνει το πάθος των Dsquared για την avant-garde και την ανορθόδοξη προσέγγιση τους στη μόδα. Κυκλοφόρησε το έτος 2014.

  ΠΣ
  ΕΝ
  AS
  ΑΡ
  Ποσότητα

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ WILD

  Ένα αρωμα τυπου που σας παρασύρει και αναγγέλει μια ελεύθερη και ατίθαση ψυχή.Το Wild είναι η εξέλιξη του αρωματικού ταξιδιού του Οίκου Dsquared, που εμπνέεται αλλά και έχει τις βάσεις του στα στοιχεία της φύσης. Ακολουθώντας το μονοπάτι που χάραξε αρχικά το τυπου Ηε Wood και στη συνέχεια το τυπου Potion, το τυπου Wild είναι ένα νέο κεφάλαιο για τον Οίκο Dsquared .Εξερευνά τις επιθυμίες του άνδρα και τον συνδέει με τη φύση αλλά και το αστικό περιβάλλον στο οποίο ζει. Αυτή η αινιγματική και πολυπόθυτη έννοια βρίσκεται στην καρδιά του DNA του Οίκου Dsquared.ελευθερία για έναν άνδρα είναι να μπορεί να εκφράσει τον αισθησιασμό και τις πιο κρυφές του επιθυμίες. Το νέο αρωμα Wild ενσαρκώνει το πάθος των Dsquared για την avant-garde και την ανορθόδοξη προσέγγιση τους στη μόδα. Κυκλοφόρησε το έτος 2014.
  Το άρωμα περιέχει ρετσίνη, οποπονάξ, λάβδανο, Κυπαρίσσι, Κεχριμπάρι, βάμμα του εδάφους, βοτάνι Αγιανιού και Santolina.
  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.
  Τα αρωματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές, καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα, γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρώματα. Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και άρωμα της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.
  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα αρωματα μας είναι μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας. 

  DSQUARED2
  aromandriko-70

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  DSQUARED2
  Με ανδρικό άρωμα τύπου
  WILD - DSQUARED2
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό