ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ WOOD Αρωματα χυμα

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ WOOD

  9,00 €
  με ΦΠΑ
  DSQUARED2
  aromandriko-71

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ WOOD

  Οι ξυλώδεις νύξεις του, το κεχριμπάρι, ο μόσχος, το έλατο και ο κέδρος, θυμίζουν τη στιβαρότητα ενός καλού malt ουίσκι. Τη μουσικότητα μίας μπάσας φωνής,τις δυνατές αγκαλιές. Εμπνευσμένο από τη γήινη ομορφιά και φυσικότητα του Καναδά, τόπο προέλευσης του σχεδιαστικού διδύμου. Αιχμαλωτίζει και αντικατοπτρίζει την ομορφιά που κρύβει η φύση καθώς και τη ζεστασιά του ξύλου. Δυνατό και καθαρά ανδρικο αρωμα τυπου αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις δημιουργώντας κατ’ αυτό τον τρόπο την υπογραφή του μοντέρνου άντρα. Υπέρμαχου της ελευθερίας και του αισθησιασμού του.Κυκλοφόρησε το έτος 2007.

  ΠΣ
  ΕΝ
  AS
  ΑΡ
  Ποσότητα

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ WOOD

  Οι ξυλώδεις νύξεις του, το κεχριμπάρι, ο μόσχος, το έλατο και ο κέδρος, θυμίζουν τη στιβαρότητα ενός καλού malt ουίσκι, τη μουσικότητα μίας μπάσας φωνής,τις δυνατές αγκαλιές. Εμπνευσμένο από τη γήινη ομορφιά και φυσικότητα του Καναδά, τόπο προέλευσης του σχεδιαστικού διδύμου.Αιχμαλωτίζει και αντικατοπτρίζει την ομορφιά που κρύβει η φύση καθώς και τη ζεστασιά του ξύλου. Δυνατό και καθαρά ανδρικο αρωμα τυπου αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις δημιουργώντας κατ’ αυτό τον τρόπο την υπογραφή του μοντέρνου άντρα, υπέρμαχου της ελευθερίας και του αισθησιασμού του.Κυκλοφόρησε το έτος 2007.
  Οι νότες κορυφής είναι Βιολέτα και φύλλο βιολέτας. οι μεσαίες νότες είναι Βέτιβερ και Κέδρος . οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, Μόσχος και έλατο.
  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.
  Τα αρωματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές, καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα, γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρώματα. Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και άρωμα της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.
  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα αρωματα μας είναι μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας. 

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ WOOD 

  DSQUARED2
  aromandriko-71

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  DSQUARED2
  Με ανδρικό άρωμα τύπου
  WOOD - DSQUARED2
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό