αρωματοπωλειο

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ BECAUSE IT’S YOU

  9,00 €
  με ΦΠΑ
  GIORGIO ARMANI
  aromagineka-02

  Αρωματοπωλειο χυμα αρωμα BECAUSE IT'S YOU

  Για εκείνη το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ BECAUSE IT’S YOU , είναι το δικό της άρωμα τύπου που αναδύει χαρά.  Είναι απολαυστικό και γεμάτο ζωντάνια… Απλώς ακαταμάχητο, σαν ένα ώριμο βατόμουρο σε απόλυτα κομψή και φυσική αρμονία με το νερολί. Τι κρύβει στην καρδιά της αυτή η νεαρή γυναίκα που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να της αντισταθεί; Το δικό της άρωμα τύπου είναι θηλυκό, ενστικτώδες και παθιασμένο.

  Η γοητεία της γίνεται αμέσως αντιληπτή, σαν το εθιστικό και εκλεπτυσμένο απόλυτο αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου. Το δικό της άρωμα χύμα εκφράζει όλη τη δύναμη της αποπλάνησης, καθώς η βανίλια αναμιγνύεται με τον μόσχο, αποκαλύπτοντας ένα σύνθετο και βαθύ αισθησιασμό. Το δικό της αρωμα χυμα , τολμηρό και μαγευτικό, εκφράζει την ακατανίκητη λαχτάρα ενός έρωτα που δηλώνει ένα δυνατό παρών σε κάθε ευκαιρία. Το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ BECAUSE IT’S YOU εκφράζει την μοναδική αγάπη που εκδηλώνεται σε κάθε ευκαιρία γι’ αυτό συνδυάζεται ιδανικά με το ανδρικο αρωμα τυπου Stronger With You.Κυκλοφορησε το ετος 2017.

  ΠΣ
  ΕΝ
  ΑΜ
  ΑΡ
  Ποσότητα

  Αρωματοπωλειο χυμα αρωμα BECAUSE IT'S YOU

  Για εκείνη το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ BECAUSE IT’S YOU είναι το δικό της άρωμα τυπου που αναδύει χαρά.  Είναι απολαυστικό και γεμάτο ζωντάνια… Απλώς ακαταμάχητο, σαν ένα ώριμο βατόμουρο σε απόλυτα κομψή και φυσική αρμονία με το νερολί. Τι κρύβει στην καρδιά της αυτή η νεαρή γυναίκα που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να της αντισταθεί; Το δικό της άρωμα τύπου είναι θηλυκό, ενστικτώδες και παθιασμένο.

  Η γοητεία της γίνεται αμέσως αντιληπτή, σαν το εθιστικό και εκλεπτυσμένο απόλυτο αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου. Το δικό της άρωμα χύμα εκφράζει όλη τη δύναμη της αποπλάνησης . καθώς η βανίλια αναμιγνύεται με τον μόσχο, αποκαλύπτοντας ένα σύνθετο και βαθύ αισθησιασμό. Το δικό της αρωμα χυμα , τολμηρό και μαγευτικό . εκφράζει την ακατανίκητη λαχτάρα ενός έρωτα που δηλώνει ένα δυνατό παρών σε κάθε ευκαιρία. Το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ BECAUSE IT’S YOU εκφράζει την μοναδική αγάπη που εκδηλώνεται σε κάθε ευκαιρία γι’ αυτό συνδυάζεται ιδανικά με το ανδρικο αρωμα τυπου Stronger With You.Κυκλοφορησε το ετος 2017.


  Οι νότες κορυφής είναι βατόμουρο, νερόλι και λεμόνι. . Η μεσαία νότες είναι τριαντάφυλλο. Οι νότες της βάσης είναι βανίλια, μόσχος κι αμπερόξυλο.

  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

  Αρωματοπωλειο χυμα αρωματα GIORGIO ARMANI - Αρωματοπωλειο χυμα αρωμα BECAUSE IT'S YOU

  Απο το αρωματοπωλειο χυμα αρωματα ARMANI ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές . καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα . Γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρώματα. Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και άρωμα της ίδιας μάρκας απο το αρωματοπωλειο χυμα αρωματα ARMANI. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής απο το αρωματοπωλειο χυμα αρωματα GIORGIO ARMANI . Τα ανδρικα αρωματα μας και γυναικεια αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων , χυμα μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα μας.Βρειτε στο αρωματοπωλειο χυμα αρωματα ARMANI

  Αρωματοπωλειο χυμα αρωματα GIORGIO ARMANI - Αρωματοπωλειο χυμα αρωμα BECAUSE IT'S YOU

  GIORGIO ARMANI
  aromagineka-02

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  GIORGIO ARMANI
  Με γυναικείο άρωμα τύπου
  BECAUSE IT’S YOU - GIORGIO ARMANI
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό