αρωματα χυμα Αθηνα

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ BLOOM

  9,00 €
  με ΦΠΑ
  GUCCI
  aromagineka-03

  Αρωματα χυμα BLOOM

  Το νέο θαρραλέο απο τα αρωματα χυμα GUCCI θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αφθονίας και αρωμάτων λευκών λουλουδιών. Είναι μια ωδή στην αυθεντικότητα, τη ζωντάνια και την ιδιαιτερότητα των γυναικών. Είναι ένα χυμα αρωμα που παρακινεί την κάθε γυναίκα να είναι ο εαυτός της και την ενθαρρύνει να “ανθίσει” με έναν φυσικό, εκφραστικό και μοναδικό τρόπο.Είναι ένα άρωμα που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που παραμένουν πιστές σε μια ελεύθερη στάση ζωής, βοηθώντας τις να κάνουν την προσωπική ανθοφορία… πραγματικότητα. Το αρωμα χυμα Gucci Bloom δημιουργήθηκε για κάθε γυναίκα που ζει για τις αξέχαστες εμπειρίες, για να δημιουργεί ιστορίες, να συνδέεται και να εμπνέεται από τον πολιτισμό, την τέχνη και τα αντικείμενα που την περιβάλλουν. Κυκλοφορησε το ετος 2017.

  ΠΣ
  ΕΝ
  ΑΜ
  ΑΡ
  Ποσότητα

  Αρωματα χυμα BLOOM

  Το νέο θαρραλέο απο τα αρωματα χυμα GUCCI θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αφθονίας και αρωμάτων λευκών λουλουδιών. Είναι μια ωδή στην αυθεντικότητα, τη ζωντάνια και την ιδιαιτερότητα των γυναικών. Είναι ένα χυμα αρωμα που παρακινεί την κάθε γυναίκα να είναι ο εαυτός της και την ενθαρρύνει να “ανθίσει” με έναν φυσικό, εκφραστικό και μοναδικό τρόπο.Είναι ένα άρωμα που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που παραμένουν πιστές σε μια ελεύθερη στάση ζωής. βοηθώντας τις να κάνουν την προσωπική ανθοφορία… πραγματικότητα. Το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ BLOOM δημιουργήθηκε για κάθε γυναίκα που ζει για τις αξέχαστες εμπειρίες. Για να δημιουργεί ιστορίες, να συνδέεται και να εμπνέεται από τον πολιτισμό, την τέχνη και τα αντικείμενα που την περιβάλλουν. Κυκλοφορησε το ετος 2017.

  Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι και νότες πρασίνου.Οι μεσαίες νότες είναι τουμπερόζα,γιασεμί σαμπακ και αγιόκλημα.Οι νότες της βάσης είναι ρίζωμα ίρις, σανταλόξυλο και βανίλια

  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

  Τα αρωματα χυμα BLOOM ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές με αρωματα χυμα BLOOM . καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα, γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ BLOOM τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό αρωματα χυμα GUCCI Αθηνα  περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ BLOOM εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες απο τα αρωματα χυμα Αθηνα για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρωματα χυμα GUCCI . Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και αρωματα χυμα GUCCI της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  Αρωματα χυμα Αθηνα - αρωματα χυμα BLOOM - αρωματα χυμα GUCCI

  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο για αρωματα χυμα GUCCI Αθηνα . Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα ανδρικα αρωματα μας και γυναικεια αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων αρωματα χυμα GUCCI Αθηνα , χυμα μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα μας.

  Αρωματα χυμα Αθηνα - αρωματα χυμα BLOOM - αρωματα χυμα GUCCI

  GUCCI
  aromagineka-03

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  GUCCI
  Με γυναικείο άρωμα τύπου
  BLOOM - GUCCI
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό