απομιμησεις αρωματων
απομιμησεις αρωματων
απομιμησεις αρωματων

ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ GOOD GIRL

9,00 €
με ΦΠΑ
CAROLINA HERRERA
aromagineka-47

Μαύρο και άσπρο… σκοτεινό και φωτεινό… καλό κορίτσι, κακό κορίτσι. ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ GOOD GIRL , ένα αισθησιακό, επιβλητικό αρωμα που γεννήθηκε από τις όμορφες αντιφάσεις και την πάντα επίκαιρη πολύπλευρη προσωπικότητα των μοντέρνων γυναικών και της σύγχρονης ζωής.Το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ GOOD GIRL γιορτάζει τον αυθορμητισμό του, την πολυπλοκότητα και τη δύναμή του με ένα έντονο αρωμα χυμα που ενσαρκώνει την παράδοξη φύση της σημερινής γυναίκας και είναι παρόλα αυτά από μόνο του, απολαυστικά απλό και εθιστικό. Το αρωμα χυμα GOOD GIRL αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανεπιτήδευτης κομψότητας .Το αρωμα χυμα GOOD GIRL είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και μυστηριώδες. «Δώσε σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια και εκείνη μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο».Αυτό ήταν μόνο η έμπνευση! Το αποτέλεσμα ήταν το μοναδικά σχεδιασμένο αυθεντικο μπουκάλι σε σχήμα γόβας στιλέτο .Κυκλοφόρησε το έτος 2016. Βρειτε εδω ποικιλια σε απομιμησεις αρωματων CAROLINA HERRERA

ΠΣ
ΕΝ
ΑΜ
ΑΡ
Ποσότητα

Μαύρο και άσπρο… σκοτεινό και φωτεινό… καλό κορίτσι, κακό κορίτσι. ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ GOOD GIRL , ένα αισθησιακό, επιβλητικό αρωμα που γεννήθηκε από τις όμορφες αντιφάσεις και την πάντα επίκαιρη πολύπλευρη προσωπικότητα των μοντέρνων γυναικών και της σύγχρονης ζωής.Το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ GOOD GIRL γιορτάζει τον αυθορμητισμό του, την πολυπλοκότητα και τη δύναμή του με ένα έντονο αρωμα χυμα που ενσαρκώνει την παράδοξη φύση της σημερινής γυναίκας . και είναι παρόλα αυτά από μόνο του, απολαυστικά απλό και εθιστικό. Το αρωμα χυμα GOOD GIRL αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανεπιτήδευτης κομψότητας .Το αρωμα χυμα GOOD GIRL είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και μυστηριώδες. «Δώσε σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια και εκείνη μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο».Αυτό ήταν μόνο η έμπνευση! Το αποτέλεσμα ήταν το μοναδικά σχεδιασμένο αυθεντικο μπουκάλι σε σχήμα γόβας στιλέτο .Κυκλοφόρησε το έτος 2016. Βρειτε εδω ποικιλια σε απομιμησεις αρωματων CAROLINA HERRERA

Οι νότες κορυφής είναι Αμύγδαλο και Καφές,οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί σαμπακ και τουμπερόζα,οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα και Κακάο.

Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

Τα αρωματα τυπου CAROLINA HERRERA ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές. καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωμα.γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωματα τυπου CAROLINA HERRERA . Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρωματα τυπου CAROLINA HERRERA . Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και απομιμησεις αρωματων CAROLINA HERRERA της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας μεσα απο τις απομιμησεις μας . Τα ανδρικα αρωματα μας και γυναικεια αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων απομιμησεις , χυμα μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα μας.

CAROLINA HERRERA
aromagineka-47

Χαρακτηριστικά

Οίκος
CAROLINA HERRERA
Με γυναικείο άρωμα τύπου
good girl - CAROLINA HERRERA
close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό