ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ L’ EAU D’ ISSEY

  9,00 €
  με ΦΠΑ
  ISSEY MIYAKE
  aromagineka-77

  To ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ L’ EAU D’ ISSEY ξυπνά την αίσθηση της απόλυτης ομορφιάς.είναι ένα καθαρό floral αρωμα τυπου με  ξυλώδεις τόνους. Ο Miyake είπε: «Σίγουρα το αρωμα μιας γυναίκας που ρίχνει νερό στο καθαρό σώμα της είναι το πιο όμορφο αρωμα στον κόσμο,” και  αυτο οδήγησε σε μία από τις πιο επιτυχημένες ευωδίες της εποχής. Κυκλοφόρησε το έτος 1992. Βρειτε εδω ποικιλια σε χυμα αρωματα online

  ΠΣ
  ΕΝ
  ΑΜ
  ΑΡ
  Ποσότητα

  To ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ L’ EAU D’ ISSEY ξυπνά την αίσθηση της απόλυτης ομορφιάς.είναι ένα καθαρό floral αρωμα τυπου με  ξυλώδεις τόνους. Ο Miyake είπε: «Σίγουρα το αρωμα μιας γυναίκας που ρίχνει νερό στο καθαρό σώμα της είναι το πιο όμορφο αρωμα στον κόσμο,” και  αυτο οδήγησε σε μία από τις πιο επιτυχημένες ευωδίες της εποχής. Κυκλοφόρησε το έτος 1992. Βρειτε εδω ποικιλια σε χυμα αρωματα online


  Οι νότες κορυφής είναι Κυκλάμινο, ρόδο του νερού, πεπόνι, φρέζια, Λωτός, τριαντάφυλλο και Καλόνη,οι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, κρίνος, παιώνια του νερού και κρίνο της κοιλάδας,οι νότες της βάσης είναι εξωτικά ξύλα, τουμπερόζα, Κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο, Μόσχος, Oσμανθός και Κέδρος.

  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

  Τα αρωματα τυπου ISSEY MIYAKE ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές. καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει τα αρωματα χυμα MIYAKE ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με αρωματα χυμα MIYAKE . γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ L’ EAU D’ ISSEY τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του.

  Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωματα χυμα MIYAKE . Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρωματα τυπου ISSEY MIYAKE . Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και αρωματα τυπου ISSEY MIYAKE της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας μεσα απο τα χυμα αρωματα online . Τα ανδρικα αρωματα μας και γυναικεια αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων , χυμα μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα μας.

  ISSEY MIYAKE
  aromagineka-77

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  ISSEY MIYAKE
  Με γυναικείο άρωμα τύπου
  L’ EAU D’ ISSEY - ISSEY MIYAKE
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό