καταστηματα αρωματων

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ POISON GIRL

  8,00 €
  με ΦΠΑ
  CHRISTIAN DIOR
  aromagineka-17

  Το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ POISON GIRL είναι κάτι περισσότερο από ένα άρωμα. Είναι η ιστορία της θηλυκότητας .Ένα άρωμα τύπου με έναν σκανδαλιστικό αέρα, απολαυστικό και συγχρόνως “δηλητηριώδες”.Έχει δημιουργηθεί, σήμερα, γιατί μια νέα γυναίκα έχει προκύψει: Poison Girl. Είναι προκλητική, το μήνυμά της είναι δυνατό και καθαρό: “I AM POISON!”.Το άρωμά της είναι μια υπογραφή που της μοιάζει. Γεμάτη ζωή και θράσος: σέξι, αυθάδης, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το άρωμα μιας σύγχρονης κοπέλας που εκπληρώνει τις επιθυμίες της, αδέσμευτη. Η οποία δεν έχει ανάγκη να κερδίσει την ελευθερία  της. Γεννήθηκε ελεύθερη. Κυκλοφόρησε το έτος 2016. Βρειτε το στα καταστηματα αρωματων χυμα CELESTE .

  ΠΣ
  ΕΝ
  ΑΜ
  ΑΡ
  Ποσότητα

  Καταστηματα αρωματων τυπου DIOR

  Το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ POISON GIRL είναι κάτι περισσότερο από ένα άρωμα. Είναι η ιστορία της θηλυκότητας .Ένα άρωμα τύπου με έναν σκανδαλιστικό αέρα, απολαυστικό και συγχρόνως “δηλητηριώδες”.Έχει δημιουργηθεί, σήμερα, γιατί μια νέα γυναίκα έχει προκύψει: Poison Girl. Είναι προκλητική, το μήνυμά της είναι δυνατό και καθαρό: “I AM POISON!”.Το άρωμά της είναι μια υπογραφή που της μοιάζει. Γεμάτη ζωή και θράσος: σέξι, αυθάδης, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το άρωμα μιας σύγχρονης κοπέλας που εκπληρώνει τις επιθυμίες της, αδέσμευτη. Η οποία δεν έχει ανάγκη να κερδίσει την ελευθερία  της. Γεννήθηκε ελεύθερη. Κυκλοφόρησε το έτος 2016.

  Οι νότες κορυφής είναι νεράντζι και λεμόνι.Οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο Δαμασκού,ρόδο Γαλλίας και άνθη πορτοκαλιάς.Οι νότες βάσης είναι σπόρος τόνκα,σανταλόξυλο,βανίλια,αμύγδαλο,βάλσαμο τολού,κασμίρι και ηλιοτρόπιο

  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

  Τα αρωματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές, καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ POISON GIRL , γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ POISON GIRL  τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το άρωμα να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα άρωμα εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρώματα απο τα καταστηματα αρωματων τυπου DIOR . Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και άρωμα της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  Η καταστηματα αρωματων χυμα  CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα ανδρικα αρωματα μας και γυναικεια αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων , χυμα μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα μας στα καταστηματα αρωματων χυμα μας.

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ POISON GIRL - καταστηματα αρωματων χυμα - καταστηματα αρωματων τυπου POISON GIRL

  CHRISTIAN DIOR
  aromagineka-17

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  CHRISTIAN DIOR
  Με γυναικείο άρωμα τύπου
  POISON GIRL - CHRISTIAN DIOR
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό