αρωματα φθηνα

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ SEXY AMBER

  9,00 €
  με ΦΠΑ
  MICHAEL KORS
  aromagineka-22

  Κομψό και αισθησιακό. Η έμπνευση για το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ SEXY AMBER προήλθε από τα έντονα χρώματα που συχνά υπογραμμίζουν μια συλλογή μόδας . Αυτές οι εκρήξεις χρωμάτων  εκφράζουν αναμφισβήτητα ευτυχία και σεξαπίλ..Το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ SEXY AMBER φέρνει στο προσκήνιο το πολυτελές κεχριμπάρι περιτυλιγμένο με σανταλόξυλο και musk, πλαισιωμένα με νότες από εκθαμβωτικό πορτοκαλι, μανταρίνι και λευκά άνθη και αναδύει πολυτέλεια και σαγήνη.Είναι το άρωμα που δύσκολα θα ξεχάσει όποιος έρθει σε επαφή μαζί του. Τι κι αν εκείνη εγκαταλείψει έναν χώρο; Μια υποψία αρώματος θα μείνει εκεί, να θυμίζει σε όλους το πέρασμά της.Κυκλοφόρησε το έτος 2013 .Βρειτε εδω αρωματα φθηνα χυμα ESTEE LAUDER .

  ΠΣ
  ΕΝ
  ΑΜ
  ΑΡ
  Ποσότητα

  Κομψό και αισθησιακό. Η έμπνευση για το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ SEXY AMBER προήλθε από τα έντονα χρώματα που συχνά υπογραμμίζουν μια συλλογή μόδας . Αυτές οι εκρήξεις χρωμάτων  εκφράζουν αναμφισβήτητα ευτυχία και σεξαπίλ..Το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ SEXY AMBER φέρνει στο προσκήνιο το πολυτελές κεχριμπάρι περιτυλιγμένο με σανταλόξυλο και musk, πλαισιωμένα με νότες από εκθαμβωτικό πορτοκαλι, μανταρίνι και λευκά άνθη και αναδύει πολυτέλεια και σαγήνη.Είναι το άρωμα που δύσκολα θα ξεχάσει όποιος έρθει σε επαφή μαζί του. Τι κι αν εκείνη εγκαταλείψει έναν χώρο; Μια υποψία αρώματος θα μείνει εκεί, να θυμίζει σε όλους το πέρασμά της.Κυκλοφόρησε το έτος 2013

  Η νότα κορυφής είναι το κεχριμπάρι. Η μεσαία νότα είναι τα λευκά λουλούδια. Η νότα βάσης είναι το σανταλόξυλο.

  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

  Τα αρωματα τυπου MICHAEL KORS ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε αυτές τις περιοχές, καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ SEXY AMBER , γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα. Δώστε στο άρωμα τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ SEXY AMBER να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων. Ένα ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ SEXY AMBER εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένα και βαριά αρωματα τυπου MICHAEL KORS . Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και αρωματα τυπου MICHAEL KORS της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας αναμεσα απο τα αρωματα φθηνα χυμα . Τα ανδρικα αρωματα μας και γυναικεια αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων , χυμα αρωματα φθηνα μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα μας.

  MICHAEL KORS
  aromagineka-22

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  MICHAEL KORS
  Με γυναικείο άρωμα τύπου
  SEXY AMBER - MICHAEL KORS
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό