aroma xyma

  ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ IDOLE

  9,00 €
  με ΦΠΑ
  LANCOME
  aromagineka-08

  Aroma xyma IDOLE

  Ένας καθαρός και λαμπερός εθισμός που έρχεται για να κάνει κάθε γυναίκα να αποκαλύψει το δικό της φωτοστέφανο, τη δική της λάμψη. Το απαράμιλλο αυτό άρωμα τριαντάφυλλου, γιασεμιού και chypre. Το Essence από το Τριαντάφαλλο Isparta Rose από αειφόρες καλλιέργειες στην Τουρκία συνδυάζεται με το Τριαντάφυλλο Centifolia που καλλιεργείται στη Γαλλία. Μαζί λάμπουν ανάμεσα σε νότες περγαμόντου, συμφωνία αχλαδιού, Γιασεμί Grandiflorum από την Ινδία, και μια νέα “καθαρή και λαμπερή” συμφωνία που έρχεται να γράψει ιστορία στην λευκή σελίδα που καθιστά το νέο ξεκίνημα για κάθε γυναίκα.Χλοερό και τρυφερό, φρέσκο και αισθησιακό, το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ IDOLE είναι ένα άρωμα τύπου με πολλές πτυχές που λάμπει στο φως.

  ΠΣ
  ΕΝ
  ΑΜ
  ΑΡ
  Ποσότητα

  Aroma xyma IDOLE

  Ένας καθαρός και λαμπερός εθισμός που έρχεται για να κάνει κάθε γυναίκα να αποκαλύψει το δικό της φωτοστέφανο . τη δική της λάμψη: το απαράμιλλο αυτό aroma τριαντάφυλλου, γιασεμιού και chypre. Το Essence από το Τριαντάφαλλο Isparta Rose από αειφόρες καλλιέργειες στην Τουρκία συνδυάζεται με το Τριαντάφυλλο Centifolia που καλλιεργείται στη Γαλλία. Μαζί λάμπουν ανάμεσα σε νότες περγαμόντου, συμφωνία αχλαδιού, Γιασεμί Grandiflorum από την Ινδία, και μια νέα “καθαρή και λαμπερή” συμφωνία .Ερχεται να γράψει ιστορία στην λευκή σελίδα που καθιστά το νέο ξεκίνημα για κάθε γυναίκα.Χλοερό και τρυφερό, φρέσκο και αισθησιακό, το αρωμα χυμα IDOLE είναι ένα άρωμα τύπου με πολλές πτυχές που λάμπει στο φως.

  Κυκλοφόρησε το έτος 2019. Οι νότες κορυφής είναι περγαμοντο και αχλαδι. Οι μεσαίες νότες είναι τριανταφυλλο Τουρκιας, τριανταφυλλο του Μαη και ινδικο γιασεμι. Οι νότες της βάσης είναι λευκος μοσχος και βανιλια.

  Τι σημαίνουν οι νότες του αρωματος
  Κορυφαία νότα: η πρώτη που γίνεται αντιληπτή από τη μύτη, μικρής διάρκειας
  Μεσαία νότα: αποτελεί τη βασική και χαρακτηριστική μυρωδιά της ουσίας. Διάρκεια από 15-60 λεπτά
  Νότα βάσης: είναι η μυρωδιά του αποστάγματος που διαρκεί ακόμη περισσότερο.

  Τα αρωματα ξεδιπλώνονται πολύ καλά σε ένα ζεστό σώμα, που μόλις έχει βγει από το μπάνιο. Αν φοράτε κοσμήματα, αποφύγετε να ψεκάσετε aroma xyma IDOLE σε αυτές τις περιοχές .καθώς το δέρμα ιδρώνει από κάτω ανεπαίσθητα και μπορεί να καταστρέψει το άρωμα ή και αντίθετα αν πρόκειται για faux. . Δεν πρέπει να ψεκάζετε τα μαλλιά με aroma xyma IDOLE . γιατί αν έρθει σε επαφή με το σμήγμα του κεφαλιού μπορεί να αλλοιωθεί και να μυρίζει άσχημα.Δώστε στο ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ IDOLE τον χρόνο που του χρειάζεται να ξετυλίξει το μπουκέτο που κρύβει. Αφού ψεκάσετε στον καρπό περιμένετε λίγο ώστε να μπορέσει το ΑΡΩΜΑ ΤΥΠΟΥ IDOLE να ελευθερώσει τα συστατικά του. Μην το τρίβετε. Αυτό καταστρέφει τα οσφρητικά μόρια και τροποποιεί τη συγχορδία των αρωμάτων.

  Ένα aroma xyma IDOLE εξατμίζεται πολύ πιο γρήγορα σε ένα ξηρό δέρμα. Αντίθετα το λιπαρό δέρμα δένει τις αρωματικές ουσίες για μεγαλύτερο διάστημα. Αυτοί οι χρήστες είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούν συμπυκνωμένο και βαρυ aroma xyma LANCOME . Επίσης το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μία ‘’επίστρωση’’ δηλαδή συνδυάζοντας αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και aroma xyma LANCOME της ίδιας μάρκας. Η μεγάλη ποσότητα εφαρμογής σε αυτή την περίπτωση μπορεί να δώσει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

  Η CELESTE PERFUMES AND MORE δεν έχει ως σκοπό να σας οδηγήσει σε εσφαλμένα συμπεράσματα. Οι φωτογραφίες των αρωμάτων είναι ενδεικτικές και μονο. Σκοπός της χρήσης τους είναι η διευκόλυνση της επιλογής σας. Τα ανδρικα αρωματα μας και γυναικεια αρωματα μας είναι τυπου επωνυμων , χυμα μη τυποποιημένα και συσκευάζονται σε δικά μας μπουκάλια και όχι στην τυποποιημένη συσκευασία.Ισχυει για ολα τα αρωματα μας και τα υπολοιπα προιοντα μας.

  Aroma xyma IDOLE - aroma xyma LANCOME

  LANCOME
  aromagineka-08

  Χαρακτηριστικά

  Οίκος
  LANCOME
  Με γυναικείο άρωμα τύπου
  IDOLE - LANCOME
  close Shopping Cart
  close Shopping Cart

  New Account Register

  Έχετε ήδη λογαριασμό?
  Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό