Τέσσερα βήματα για να βρείτε το ιδανικό άρωμα.

On:

Η επιλογή της κολόνιας δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο νομίζουμε. Είναι σαν να παραγγέλνουμε ένα κοστούμι ειδικά ραμμένο για εμάς όπου θα έπρεπε να μας πάρουν τα μέτρα προτού το φτιάξουν. Με την ίδια λογική, πριν διαλέξετε το ιδανικό άρωμα, πρέπει να ακολουθήσετε τα τέσσερα παρακάτω βήματα για να είναι επιτυχής η επιλογή σας. 

1. Βρείτε τον τύπο του δέρματος σας 

Το πιο βασικό πριν αγοράσετε το ιδανικό για εσάς άρωμα, είναι να καταλάβετε τι τύπο δέρματος έχετε. Είναι ξηρό ή λιπαρό; 

Αν έχετε λιπαρό ή ανάμεικτο δέρμα, τότε αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι τα αρώματα που έχουν βάση το κίτρο είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτά τα συστατικά βοηθάνε στην εξισορρόπηση του ιδιαίτερου και δυνατού αρώματος που αναδύεται ούτως ή άλλως από το σώμα σας. Προτιμάτε με λίγα λόγια τις πιο καλοκαιρινές κολόνιες που μυρίζουν σαν προσδίδουν μια αίσθηση καθαριότητας.

Από την άλλη, αν το δέρμα σας είναι ξηρό ή ευαίσθητο, αυτό σημαίνει ότι το άρωμα δεν μένει τόσο επάνω σας όσο αν είχατε λιπαρή επιδερμίδα. Η λύση, φυσικά, δεν είναι να ψεκαστείτε δέκα φορές, αλλά να επιλέξετε μια κολόνια πιο “βαριά” που να έχει ως βάση το musk, επειδή αυτές μένουν περισσότερο στο δέρμα από τις πιο ελαφριές. 

2. Διαλέξτε άρωμα που να ταιριάζει με τις συνήθειες σας 

Μην επηρεάζεστε από αρώματα που μυρίζετε σε άλλους ή σε δείγματα περιοδικών. Ποια αρώματα σας αρέσουν ούτως ή άλλως; Τρελαίνεστε π.χ.για τα πικάντικα φαγητά ή καπνίζετε και πίνετε; Μπορεί αυτές οι ερωτήσεις να σας φαίνονται άσχετες, αλλά δεν είναι. Ότι καταναλώνουμε, ότι τρώμε και πίνουμε, βγάζουν ένα ελαφρύ άρωμα στην επιδερμίδα και στην αναπνοή μας, άρωμα που μπλέκεται μαζί με την κολόνια. 

3.Αποφασίστε πότε θα το φοράτε 

Το θέλετε για τις βραδινές εξόδους ή για καθημερινή χρήση στη δουλειά; Αν πάρετε ένα πολύ βαρύ άρωμα, τότε πιθανότατα δεν θα μπορείτε να το βάζετε καθημερινά, γιατί θα “ζαλίζει” και εσάς αλλά και τους γύρω σας. Επιλέξτε ένα πιο ελαφρύ για κάθε μέρα και ένα πιο βαρύ για τις ιδιαίτερες περιπτώσεις. 

4. Μην βιάζεστε να πάτε στο ταμείο 

Έστω ότι αποφασίσατε ποια κολόνια θέλετε να αγοράσετε ανάμεσα στις δεκάδες που μυρίσατε. Μην βιαστείτε να πληρώσετε, αλλά ψεκαστείτε με την κολόνια της επιλογής σας και αφήστε την να “μείνει”πάνω στο δέρμα σας για περίπου πέντε λεπτά. Αυτό πρέπει να το κάνετε, γιατί το βασικό συστατικό του αρώματος θα κάνει την εμφάνιση του μετά από λίγη ώρα.Μερικές φορές, μια βαριά κολόνια μπορεί να αποδειχτεί πολύ πικρή και έντονη για εσάς. Το κατάλληλο άρωμα όμως θα σας αφήσει μια ωραία μυρωδιά και θα σας αρέσει ακόμα και με το πέρασμα της ώρας.

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος
close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Συνδεθείτε ή Επαναφέρετε τον κωδικό